Verhuur De Knoop

Het clubgebouw 'De Knoop' is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Het clubgebouw ligt aan de rand van Doesburg, buiten de bebouwde kom waardoor je ongehinderd je gang kan gaan. Het gebied rondom het clubgebouw grenst aan een beschermd natuurgebied, wat helaas niet toegankelijk is. Met de fiets ben je binnen een kwartier in de dichtstbijzijnde bossen, echter bij 'De Knoop' zit een groot speelveld waarvan je uiteraard gebruik kunt maken. Daarnaast beschikken we over een mooie en ruime kampvuurkuil.

Het clubgebouw 'De Knoop' is in 2002/2003 geheel verbouwd en uitgebreid en voldoet aan de huidige eisen van een clubgebouw. Je kunt gebruik maken van vier grote groepsruimten, een keuken met voldoende kookmogelijkheden en een sanitaire ruimte voorzien van douches en toiletten. Het gebouw is geschikt voor maximaal 50 personen. Fietsen kunnen achter een afsluitbaar hek worden gestald. Zie de plattegrond en de foto's voor de indeling van het gebouw.

Veiligheid is tegenwoordig -terecht- van groot belang. Voor ons clubgebouw hebben wij een gebruiksvergunning van de brandweer, wat betekent dat het gebouw aan alle eisen voldoet. Het gebouw is voorzien van een brandalarm, ontruimingsalarm, noodverlichting, vluchtwegen en voldoende blusmiddelen.