Lid worden

Wanneer jij zin hebt om eens een kijkje te nemen bij Scouting Doesburg, dan kan dat natuurlijk. Neem dan van te voren contact met de contactpersoon van de speltak. Deze kan je dan precies vertellen wanneer je waar moet zijn.

Nadat je 3 keer hebt gekeken bij een opkomst, krijg je van de leiding een inschrijfformulier. Deze dien je dan in te vullen en zo snel mogelijk terug te geven aan de leiding. Vanaf dat moment word je ingeschreven bij Scouting Doesburg. Ook word je dan dírect lid van Scouting Nederland, waardoor je mee kan doen aan landelijke scoutingactiviteiten!

Contributie

De contributie per lid bedraagt: € 26,- per kwartaal. Van deze contributie gaat € 6,- naar de speltak waarvan uw kind lid is. Dit activiteitengeld gebruikt de speltak om de programmakosten te betalen.

Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso. De contributie wordt dan vanzelf geïnd. De contributie voor de vier kwartalen wordt in principe geïnd in februari, mei, augustus en november.

Laatste wijziging contributie: 1 april 2012

Lidmaatschap opzeggen

Als uw kind na een tijd besluit om toch weer van de Isala Groep af te gaan, meldt u hem/haar dan schriftelijk of per e-mail af bij de ledenadministratie van de stichting. Vanaf de datum van opzegging betaalt u nog drie maanden contributie.