Wij doen mee aan Sjors Sportief!

Gepubliceerd op 23-01-2012

Sjors Sportief is een initiatief van Sportstimulering Nederland. Verschillende gemeenten doen hier aan mee, zo ook gemeente Doesburg. Alle kinderen op de basisscholen in Doesburg krijgen een Sjors Sportief schoolsportboekje met daarin alle verenigingen die meedoen. De kinderen kunnen kiezen om bij een of meerdere verenigingen proeflessen te doen.

De kinderen in Doesburg kunnen ook kiezen voor Scouting Doesburg. Voor meer informatie, het schoolsportboekje en het inschrijven kunt u terecht op www.sjorssportief.nl