Verbouwing 'De Knoop'

Gepubliceerd op 20-08-2014

Ons clubgebouw krijgt deze zomer een nieuw jasje. Deze maand wordt de gehele buitenkant van clubgebouw ‘de Knoop’ gerenoveerd zodat alle werkzaamheden voor het begin van het nieuwe seizoen afgerond zijn.

De laatste grote verbouwing van ‘de Knoop’ is ruim tien jaar geleden nadat het deels was afgebrand. De houten buitenkant van het gebouw is nu nodig aan vervanging toe. Een dergelijke verbouwing kost veel geld. De afgelopen tijd hebben onze leden dan ook veel acties gedaan om geld in te zamelen. Daarnaast hebben we subsidie van het Rabobank-Coöperatiefonds gekregen en ook een bijdrage van de Dekamarkt Wensmuntenactie.

Door al dit harde werk, sponsoring en de steun van Aannemersbedrijf Ebbers uit Giesbeek kan de verbouwing deze zomer plaatsvinden. Twee weekenden werken ouders en vrijwilligers hard om de oude planken te verwijderen en de kozijnen te schilderen. Vervolgens zal eind augustus de aannemer de buitenkant bedekken met speciaal hout zodat de buitenkant van ‘de Knoop’ weer klaar is voor de komende 15 tot 20 jaar.

Tijdens een van de eerste opkomsten van het nieuwe seizoen zal er een kleine heropening zijn met de kinderen en hun ouders.