Scouting Doesburg houdt flessenactie

Gepubliceerd op 08-11-2013

Op zaterdagochtend 16 november gaan scouts van Isala Groep Scouting Doesburg langs Doesburgse deuren om statiegeldflessen in te zamelen.

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur gaan alle leden van de vereniging de deuren langs. In groepen verspreiden zij zich over de verschillende wijken, om in 2 uur tijd zoveel mogelijk huizen langs te gaan.

In verband met de veiligheid, nemen de scouts geen flesjes van glas mee. De DEKA-markt op de Beinum is bereid gevonden om de ingezamelde flessen in ontvangst te nemen in ruil voor het statiegeld.

Bent u niet thuis?

Bent u op zaterdagochtend 16 november niet thuis, maar wilt u Scouting Doesburg wel steunen? Leg uw plastic statiegeldflessen dan bij de voordeur, de scouts nemen ze graag mee!

Opbrengst

De opbrengst van deze inzamelingsactie wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal en voor het organiseren van uitdagende activiteiten.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!