Scouting Doesburg collecteert voor Jantje Beton

Gepubliceerd op 06-03-2013

Van 4 t/m 9 maart is het landelijke collecteweek voor Jantje Beton. In het grootste deel van Doesburg loopt Isala Groep Scouting Doesburg de collecteronde. In het Noordelijk Molenveld loopt de eigen buurtvereniging langs de deuren.

Jantje Beton

Jantje Beton zorgt ervoor dat kinderen op een veilige, vrije en avontuurlijke manier kunnen spelen. Deze visie sluit goed aan bij het gedachtegoed van Scouting Doesburg.

Win-Win

Collecteren voor Jantje Beton is een win-winsituatie voor de stichting en de collecterende verenigingen. 50% van de opbrengsten gaan naar Jantje Beton. De andere helft van de collecteopbrengst gaat naar vereniging, in dit geval Scouting Doesburg. Scouting kan deze opbrengsten gebruiken voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe (buiten)speelmaterialen.

Bedankt!

Isala Groep Scouting Doesburg wilt u, mede namens Jantje Beton en de Buurtvereniging Noordelijk Molenveld hartelijk danken voor uw gift.