Scout it Out, speurtocht in Doesburg op 17 maart

Gepubliceerd op 11-03-2012

Op zaterdag 17 maart organiseert Isala Groep Scouting Doesburg in het kader van Scout it Out een speurtocht in de binnenstad van Doesburg. De speurtocht is niet alleen voor leden van scouting, maar voor iedereen die het leuk vindt!

Over de speurtocht
Tussen 10.30 en 15.00 uur is het mogelijk om mee te doen met de speurtocht. Daarvoor meld je je aan bij het kraampje van Scouting Doesburg. Deze is te vinden op de driesprong, de kruising van de Ooipoortstraat, Meipoortstraat en Kerkstraat. Het is mogelijk om alleen deel te nemen, maar met een groepje vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk net zo leuk!

De speurtocht is voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Er zijn verschillende niveaus zodat het voor alle leeftijden een uitdagende tocht is. Bij de aller jongsten mogen ouders gerust een handje helpen, ook voor hen is de speurtocht leuk!

Over Scouting Doesburg
Net als alle andere activiteiten van Scouting Doesburg, wordt ook deze speurtocht georganiseerd door onze enthousiaste en betrokken vrijwilligers. We zijn altijd opzoek naar mensen die het leuk vinden om leiding te geven aan een groep of te klussen aan ons clubgebouw. Meer weten? Mail dan naar info@scoutingdoesburg.nl.