Kom broodjes bakken bij Scouting Doesburg!

Gepubliceerd op 06-03-2013

Op zaterdag 16 maart is het Nationale Scoutingdag. Isala Groep Scouting Doesburg nodigt alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit om een broodje te komen bakken op de driesprong (kruising Ooipoortstraat, Meipoortstraat, Kerkstraat) in de stad.

Kinderen zijn welkom om op zaterdag 16 maart tussen 10.00 uur en 13.30 uur gratis een broodje te komen bakken. Onder begeleiding van oudere scouts en scoutingleiding bakken de kinderen een broodje boven echt vuur. Als het broodje klaar is wordt deze gevuld met hagelslag, jam of suiker. Bij het opeten van het broodje krijgen kinderen een bekertje ranja.

De reguliere opkomsten van de Bevers, Kabouters en Welpen gaan deze ochtend niet door. De Padvindsters en Verkenners helpen bij het bakken van de broodjes.

Over Isala Groep Scouting Doesburg

Als je meer wilt weten over Scouting Doesburg kun je bij het broodjes bakken vragen stellen aan de aanwezige leiding of scouts. Kun je niet komen, maar wil je toch graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze website www.scoutingdoesburg.nl of kom op een zaterdagmorgen eens langs op ons Clubhuis De Knoop aan de Panovenweg 1.