Kids Survival Day op 15 juni

Gepubliceerd op 23-05-2013

Durf jij de uitdaging aan?

Zaterdag 15 juni organiseert Isala Groep Scouting Doesburg weer een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hun grenzen verleggen op het survivalparcours dat bestaat uit touwbruggen, een hindernisbaan, een oversteek met een vlot en nog veel meer!

De inschrijving begint om 13.30 en om 14.00 uur gaat het programma van start. In kleine groepjes wordt er onder begeleiding van oudere scouts een parcours afgelegd. De dag eindigt rond 16.30 uur. Deelname aan de Kids Survival Day kost 1 euro.

De Kids Survival Day wordt ieder jaar door Scouting Doesburg georganiseerd. De dag is niet alleen voor scouts, en dat is een bewuste keuze. Het is een perfecte manier om andere kinderen kennis te laten maken met scouting!

- Touwbrug4-400-400.jpg

De reguliere opkomsten van de Bevers en Welpen gaan zaterdagochtend 15 juni niet door. Zij zijn in de middag natuurlijk welkom om te komen survivalen, deelname is voor hen gratis. De Padvindsters en Verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.